• AKVATLON U PANČEVU: Triatlonci Tamiša osvojili 14 medalja (FOTO)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U nedelju, 24. juna, je na Tamiškom keju održana trka prvenstva Srbije u akvatlonu, disciplini triatlona koja podrazumeva 1 km plivanja i 5 km trčanja. Organizator i domaćin trke je po osmi put bio Triatlon klub Tamiš.
     
    Po prijatnom vremenu za takmičenje, uz malo hladniju vodu Tamiša, nastupilo je oko stotinu triatlonaca uzrasta od sedam do pedeset dve godine. Novi-stari prvaci države u ovoj atraktivnoj disciplini su Vida Medić iz TK Mihajlo Pupin – Beograd i Milan Tomin član TriOgy Racing Tima iz Novog Sada. Oni su potvrdili da im u Srbiji nema ravnih.
     
    Što se tiče domaćina oni su opet bili najbrojniji na trci sa 26. takmičara koji su osvojili 14. medalja.
     
    Prvaci Srbije postali su :
     
    • Anja Davidović – juniorke
    • Vladimir Kokanov – juniori
    • Dunja Nišić – kadetkinje
    • Viktor Ratkov – kadeti
    • Marjan Lukić – veterani stariji od 40 godina
     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Medalje su još osvojili : Gavrilo Antić – bronza početnici, Vojin Davidović – srebro mlade nade, Aleksa Kežić – bronza mlade nade, Iva Božičković – bronza mlade nade, Aleksa Nikolić – bronza kadeti, Filip Rudaković – zlato AG 31-40, Kosta Mirković – srebro AG 31-40, Vladimir Kokanov – bronza apsolutna konkurencija muškarci, Anja Davidović – srebro apsolutno žene.

     

     
    Svi u klubu su zadovoljni urađenim na trci i činjenicom da su uspeli još jednom da organizuju takmičenje koje je ugostilo veliki broj takmičara iz cele zemlje. Takmičenje je proteklo bez ikakvih tehničkih problema niti je bilo neželjnih povreda i odustajanja takmičara sa trke.
     
    Sezona se nastavlja trkom prvenstva Srbije u super sprint triatlonu 0.3 km plivanja – 8 km bajka – 2 km trčanja u Sremskoj Mitrovici 01. jula u organizaciji STU Sava.

    U nedelju 24. juna je na Tamiškom keju održana trka prvenstva Srbije u akvatlonu, disciplini triatlona koja podrazumeva 1 km plivanja i 5 km trčanja. Organizator i domaćin trke je po osmi put bio Triatlon klub Tamiš.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]