Subota, 14. Novembar 2015 - 12:00 - Nedelja, 15. Novembar 2015 - 12:00

12. DEČIJI POZORIŠNI FESTIVAL u Jabuci

plakat

 

Dom kulture ,,Kočo Racin“ u Jabuci, 14. i 15. novembra biće domaćin, sada već tradicionalnog ,,12. Dečijeg Pozorišnog Festivala“ .

Tokom dva festivalska dana posetioci će imati priliku da vide veliki broj predstava i propratni muzički program. Kao i svake godine publika će moći da uživa u brojnim predstavama  Pozorištanceta ,,Mali Princ“ iz Jabuke, koje će ovom prilikom obeležiti i 15 godina od osnivanja pozorišta. Na ovogodišnjem festivalu neće izostati ni mnogobrojni zanimljivi gosti iz Beograda i Pančeva, poput beogradskog pozorišta ,,MaximusArt“ i  pozorišne trupe ,,Đetvan“ iz Pančeva.

Početak festivala zakazan je za subotu u 12h i otvoriće ga dečiji hor Doma kulture, nakon čega će se publici predstaviti :

- ,,Princeza i dva ljuta gusara“  MaximusArt, Beograd

- ,,Ljubav u sedmom kraljevstvu“  učenici IV-1, OŠ ,,Goce Delčev“ Jabuka

-  Plesna grupa ,,Shameless“ Jabuka

- ,,Koktel bajka“  Pozorištance ,,Mali Princ“ Jabuka

Drugi dan festivala takođe će početi u 12h, kada posetioce očekuje podjednako zanimljiv program. Publici će se prvo predstaviti gostujuća pozorišna trupa ,,Đetvan“ iz Pančeva, sa predstavom ,,Čarobnjak iz Oza“ za koju je osvojila brojne nagrade i priznanja. Festival će zatvoriti Pozorištance ,,Mali Princ“ retrospektivom najboljih predstava izvođenih u poslednjih 15 godina, kao što su ,,Planeta veštica“ , ,,Na livadi kriza“ , ,,Nebojša i princeze“. 

Ulaz na sve predstave je besplatan. 

Sanja Petrovski

Ive Lole Ribara 2
26000 Jabuka
Serbia
Subota, 14. Novembar 2015 - 12:00 - Nedelja, 15. Novembar 2015 - 12:00