Subota, 24. Oktobar 2015 - 14:45

2. kolo Druge lige, grupa ‚‚Sever": OK ‚‚Odbojka 013" - OK ‚‚Mladost" iz Inđije

Posle sjajne igre i pobede, koju je pratila odlična atmosfera na tribinama, protiv ekipe ‚‚NIS Spartaka 2" rezultatom 3:2, odbojkašice ekipe ‚‚Odbojka 013" će i ovog vikenda igrati pred svojim navijačima. U Halu sportova na Strelištu u subotu dolazi ekipa ‚‚Mladosti" iz Inđije, koja je u prvom kolu izgubila maksimalnim rezultatom od ‚‚Rume". 

Iako su novajlije u ovom rangu takmičenja, pančevačke odbojkašice su već u prvom kolu pokazale da nikom neće lako prepustiti bodove, da imaju kvalitet potreban za ovaj rang takmičena, ali i da imaju još mnogo prostora da unaprede svoju igru. Odlična igra u prvom kolu protiv ‚‚Spartaka 2", koji u svojim redovima ima nekoliko reprezentativki Srbije iz mlađih kategorija, probudila je i veća očekivanja njihovih navijača koji veruju da će mlade Pančevke i ovog vikenda obradovati pobedom. 

Ekipa ‚‚Mladosti" standardni je član Druge lige, pa je sigrno da ‚‚Odbojka 013" neće imati lak zadatak, ali ukoliko odigraju strpljivo, smireno i borbeno, kao u poslednja tri seta sureta sa Subotičankama, pobeda ne bi trebalo da im izmakne. 

Radivoja Koraća bb
26101 Pančevo
Serbia
Subota, 24. Oktobar 2015 - 14:45