Četvrtak, 19. Novembar 2015 - 17:00 - 21:00

61. kreativna radionica Žozef i Prijatelji o filozofiji marketinga

radionica

 

UG „Connecting people“ poziva sve zainteresovane na predavanje koje će održati Žozef - Ivan Lončar 19. novembra 2015. godine u dvorani Apolo. Predavanje je namenjeno studentima socilogije, psihologije, dramskih umetnosti, ekonomije, menadžmenta, političkih nauka i organizacionih nauka.

Žozef Ivan Lončar legenda marketinga koja živi u Pančevu i u prošlom veku vodio je mnoge celovite marketinške projekte visokih vrednosti i složenosti projektnih zadataka. Potpisao je preko 600 projekata: JUVITANA, MEDELA, BAMBI, SOJA-VITA, VITAL MARGARINI; TAKOVO, POTISJE KANjIŽA, BONŽITA ... Održao je 60 kreativnih radionica - u trajanju od jednog do dvadeset jednog dana. Osvojio je preko stotinu vrednih nagrada - domaćih i stranih. Svakako najvrednije - dvadesetak, danas više nego poznatih, uspešnih i priznatih marketinških poslenika, svoj radni vek započelo je u MARK-PLANU, agenciji koja je s pravom nosila naziv - Centar za marketing (1989 - 2002)..

Više o Žozefu Lončaru, možete saznati na sledećem linku:http://bit.ly/biografija 

Svi koji žele da saznaju i razumeju:

1. Istraživački rad - „Psihološka pozadina kupovine prvog automobila“, Ernesta Dihtera

2. kako funkcioniše dnevna „tršišna utakmica“

3. razliku između reklame, oglašavanja, tržišne komunikacije i marketinga, su dobrodošli su na predavanje.

Ulaznica na predavanje iznosi 1 dinar, plaćanje će se vršiti na ulazu. (Na predavanju ćete saznati Zašto je ulaznica 1 dinar). Prijavu možete izvršiti na sledećem linku: http://bit.ly/prijavniformular 

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Hoti Deniza putem maila: [email protected] ili telefona 063305816.

Maksima Gorkog 6
26101 Pančevo
Serbia
Četvrtak, 19. Novembar 2015 - 17:00 - 21:00