Četvrtak, 1. Jun 2017 - 20:00

Ex Teatar Fest - drugi dan

Pozorišni festival Ex Teatar Fest, u organizaciji Doma Omladine Pančevo, biće održan od srede, 31.05. do petka 02.06.2017. na nekoliko lokacija u Pančevu.

Tokom festivala, koji se odražava 46. put, biće prikazano 5 pozorišnih predstava, izabranih i objedinjenih pod konceptom POLET, kojim će se predstaviti stvaralaštvo mladih, nezavisnih pozorišnih trupa u Srbiji.

Osobenost ovog festivala, pored činjenice da otvara prostor za mlade umetnike i jedan je od pančevačkih festivala sa najdužom tradicijom, je i da je ulaz na sve sadržaje besplatan.

Četvrtak, 1. jun

Drugog dana festivala pančevačka publika imaće priliku da pogleda predstavu “Žudnja” u Dvorani Apolo sa početkom od 21h. Ova predstava nastala je u produkciji Reflektor teatra, a inspirisana je žudnjom Engleske spisateljice Sare Kejn.

Od 22h predstava “Terorizam”, u produkciji ARTfrakcije, igraće u dvorani Kulturnog centra Pančevo. Ovaj omnibus na duhovit način govori o različitim oblicima i vidovima terorizma danas.

Za kraj drugog dana festivala, u Narodnom muzeju Pančevo  biće održan nesvakidašnji performans “Kratka istorija vatre” autora Marije Lipkovski i Mikloša Barne.

Maksima Gorkog 6
26101 Pančevo
Serbia
Četvrtak, 1. Jun 2017 - 20:00