Subota, 15. Septembar 2018 - 22:00 - Nedelja, 16. Septembar 2018 - 3:30

Filip Xavi i Dno Mora • Štab Pogon

Plakat za žurku

Beogradski di-džej i producent Filip Xavi i Nikola Marinković (Dno Mora) - 15. septembra stižu u Štab Pogon. Slušamo ih u klubu ove subote od 22 sata.

Beograđanin Filip Xavi jedno je od vodećih imena moderne domaće tehno scene. Pobunjenik protiv trenda, oduvek je bio privučen mračnijoj strani tehno muzike, i manipulisao hipnotišućim i apstraktnim muzičkim strukturama. Nakon što je izdavao za nekoliko etiketa uključujući i njegovu Teskoba Recordings, u proleće 2013. godine, njegov prvi solo EP "Inline Agents" izdat je za "Subsist Records". Novembra 2015. njegov debi vinil EP "Explanation Skip" (koji uključuje remiks Dashe Rush), objavljen je od strane Sonntag Morgen-a i privukao znatnu pažnju u tehno krugovima.

Kao rezident poznatog beogradskog kluba ugostio je i nastupao uz imena kao što su: Rodhad, DVS1, Dasha Rush, Surgeon, Oscar Mulero, Phase, Dimi Angelis, Ancient Methods, Shifted, Stanislav Tolkachev, Adam X, Elektrabel, Tommy Four Seven, Blawan, Developer... Niz događaja u ovom prostoru rezultirao je pozivima da više puta nastupa u legendarnom berlinskom klubu Tresor.

DNO MORA jedan je od pseudonima di-džeja i producenta rodom iz Pančeva - Nikole Marinkovića. Muzikom se bavi od malih nogu, a producira i pušta tehno od 2012. godine, kada je na scenu stupio kao pann+onn - izdanjem na belgijskoj etiketi Ante Rasa. Nakon toga su usledila samostalna izdanja i učešća na kompilacijama za etikete iz Rusije, Srbije, BiH... Njegov stil karakteriše dovoljno energije ze neobuzdani ples.

Više informacija može se pronaći na Fejsbuku.

Đ.

Trg kralja Petra I 8-10
26101 Pančevo
Serbia
Subota, 15. Septembar 2018 - 22:00 - Nedelja, 16. Septembar 2018 - 3:30