Petak, 15. Decembar 2017 - 22:00

Monochromatic • Štab Pogon

Plakat za žurku

Beogradski di-džej/em-si duo „Monochromatic” gostovaće po prvi put u Pančevu ovog petka. Pančevački klub „Štab Pogon” ugostiće ovaj duo na žurci koja počinje u 22 sata. Monochromatic, koji čine Kinetik i Edge, predstaviće se u house i tech house varijanti.

Di-džej Kinetik je na sceni prisutan preko 13 godina uglavnom kroz drum & bass. Izdavao je za jače lejblove ovog žanra poput Critical, Breed12Inches, Cause 4 Concern, Sinuous, Basswerk... Tokom poslednje dekade trake su mu se vrtele na prestižnim radio emisijama na radijima kao što su kultni BBC radio 1, BBC 1Xtra, Ministry Of Sound, a prvi izlet u house produkcijske vode biva zabeležen u radijskom etru na moskovskom radiju Megapolis.

Em-si Edge prisutan je na sceni 16 godina i tokom svoje duge karijere ostavio je traga u hip-hop vodama albumom prevencem kao Fast Flowz frontmen 2005, a zatim udvostručio bpm-ove i prešaltao se na drum & bass gde beleži izdanje na vinilu za nemački Basswerk. Nastupao je kao em-si podrška mnogim stranim di-džejevima kao što su Icicle, SpectraSoul, Roni Size, Prolix, Lenzman, Submorphics… U tech house vodama je od 2010. uporedo sa d&b angažmanima, a od prošle godine i učestalije što na ASAP-u u Pančevu, što na Sunday Beat-u.

Više informacija može se pronaći na zvaničnom „Fejsbuk” događaju.

Đ.

Trg kralja Petra I 8-10
26101 Pančevo
Serbia
Petak, 15. Decembar 2017 - 22:00