Utorak, 6. Jun 2017 - 18:00

PREDSTAVA ZA DECU: Game Start - Kompjuterska bajka

Savremena bajka o računaru koga napada virus "Game start - Kompjuterska bajka" biće izvedena u dvorani Kulturnog centra Pančeva u utorak, 6. juna od 18 časova. 

Stariji brat koji voli da igra igrice na računaru, nema vremena za sestricu i njene dosadne igrice. 

Kada mu  zabaguje računar elektronski port ih uvuče u kompjutersku unutrašnjost računara.

Prvo se susreću sa  zlim virusnim Softverom  u svetu slatke bajke koja ih identifikuje kao  Ivicu i Maricu. Virusni  Spyware želi da dounladuje Ivicine nervne ćelije a zatim se poveže sa Procesorom kako bi ispunila svoj san da postane HAKER kraljica.

Priča je interesantna Gejmerima ali istovremeno se vezuje i za poznatu bajku o Ivici i Marici koji mogu da se spasu iz problema samo ako ostanu zajedno. 

Predstava je osmišljena kao mjuzikl, sa veselim songovima i savremenim plesnim koreografijama, ispunjena tehničkim efektima koji uvlače gledaoca u priču.

Uloge: Ivica Filip Bisak, Marica Anja Krištofik, Procesor Martin Marek, Memorija Andrea Bisak, Magistrala Miona Pavlov, Matična Ploča Jana Beracka, Firewall Katarina Kalmar, Spyware Alisa Oravec, FinSpay Jana Marek, Trol Uros Pavlov, Medeni Kolačić Mihaela Spišjak i Karate Kolačić Darija Beracka. 

Vojvode Živojina Mišića 4
26101 Pančevo
Serbia
Utorak, 6. Jun 2017 - 18:00