Nedelja, 29. Novembar 2015 - 18:00

Promocija knjige "Neštozačitanje" - Banatsko Novo Selo

knjiga

 

U nedelju, 29. novembra u maloj sali Doma kulture u Banatskom Novom Selu, sa početkom u 18.00 časova, Nemanja Stanković predstaviće svoju knjigu „Neštozačitanje“.

„Neštozačitanje“ je druga Nemanjina knjiga u kojoj su objavljeni njegovi Facebook postovi, a koji su zapravo ispovesti, aforizmi, ironizmi, psihologizmi, napisani po istinitim doživljajima.

Banatsko Novo Selo je prvo selo u kom će se čitalaštvo upoznati sa ovom knjigom. Do sada su održane promocije u Beogradu, Mladenovcu, Nišu, Kragujevcu, Sarajevu, Novom Sadu. Ono po čemu se promocije ove knjige razlikuju od uobičajenih književnih večeri, je upravo u Nemanjinom načinu prezentovanja. To je na neki način i monodrama, i književno veče, i sit-down komedija, i debatni klub. Osnovna želja ovog autora je da se publika zabavi.

„Ova knjiga ume da vidi. Dovešće vas do glasnog smeha, a potom do najdublje tišine koju u sebi nosite. Oštriće vam pogled, vraćati da vidite ponovo i opet, dok i svoj pogled ne vidite jasno. Ova knjiga želi bliskost“ – iz recenzije Tatjane Jovanović.

Događaj organizuje neprofitno i nevladino Udruženje „Naše NOVO selo“. Udruženje je osnovano u martu ove godine, s ciljem unapređenja života u selu.

Maršala Tita 73
26314 Banatsko Novo Selo
Serbia
Nedelja, 29. Novembar 2015 - 18:00