Subota, 26. Decembar 2015 - 22:00

Raskid13 i Goatmare & The Hellspades & Counterfate @ Apolo

Bendovi Raskid13 i Goatmare & The Hellspades, pozivaju vas na veliku prednovogodišnju žurku u dvorani „Apolo“ u Pančevu. Ovo će ujedno biti i dvostruka promocija novih singlova oba benda, tako da će publika premijerno moći da čuje nove pesme.

r13

Prvi rođendan benda Raskid13 donosi dve nove pesme, „Izbačena“, za koju je nedavno snimljen spot/žurka i „Želim da znaš“, koju će krasiti šaljivi lyric video. Obe pesme su na veliko zadovoljstvo benda osvojile srca mnogobrojnih fanova na poslednjih par koncerata, a sada ce biti predstavljene i pančevačkoj publici.

Goatmare & The HellSpades ovom prilikom slavi uspešnih 5 godina od prvog nastupa, i nakon kraće pauze, svojoj posvećenoj i sve brojnijoj publici predstavlja novu postavu benda i poklanja novi singl „Moja si“ koji su fanovi strpljivo čekali. Drugi singl pod nazivom „Raspa-la-la“, najavjen je za januar 2016. godine i najaviće novi album pod nazivom „Decomposed“ koji će izaći u toku godine.

Takođe, podršku i prijateljstvo svojim nastupom pružiće gosti iz bendaCounterfate, koji je sredinom septembra izbacio svoj prvi album, „Chasing Life“. Album je dobio odlične kritike i recenzije i bend će naredni period provesti u promovisanju tog izdanja novim koncertima.

Ovo će ujedno biti i poslednji koncert održan u dvorani Apolo u ovoj godini. Cena ulaznice je 150RSD, i biće dostupne na dan koncerta.

Maksima Gorkog 6
26101 Pančevo
Serbia
Subota, 26. Decembar 2015 - 22:00