Petak, 20. Oktobar 2017 - 22:00

Transeen, dreDDup i Lazar

U dvorani  „Apolo“ u petak,  20. oktobra, s početkom u 22 h, biće održan koncert na kojem će nastupati bendovi Transeen, dreDDup i Lazar.

Ovo će biti koncertno veče izvođača koji su pronašli svoju publiku, imali uspešne nastupe na našim prostorima i napravili generacijski talas u savremenoj muzici.

lazar.jpg

Lazar je instrumentalni tročlani bend iz Novog Sada, karakterističnog zvuka, propraćenog neparnim ritmovima i jedinstvenim nastupima. Čine ga:  David Aksamit (gitara), Milan Zipančić (bubnjevi) i Marko Vasiljev (bas).

dreddup-2016-01-360x240.jpg

dreDDup sebe definišu kao massacre industrial bend, a ujedno su i začetnici ovakve vrste muzike na našim prostorima. Ovi novosađani su, pored pet studijskih albuma, radili i na projektima vezanim za film i pozorište. Oni su: Inquisitor (vokal), Van Alen (gitara), Gemini (bas) i boRA (bubnjevi).

transeen.jpg

Osmišljen kao duo, Transeen je nastao 2012. godine u Pančevu.  Dejan Čančarević  ( bas i vokal) i Đurađ Šimić (bas, klavijature, matrice ) se u domenu autorske muzike kreću u pravcu koji definišu kao INDUSTRIAL-DARK-NOISE-DNB-HARDCORE-FUCKPOSTROCK pravac. 

Uvek drugačiji i uvek jedinstveni kao iskustvo, predstaviće se u onom najboljem muzičkom formatu. Proverite sami!

Maksima Gorkog 6
26101 Pančevo
Serbia
Petak, 20. Oktobar 2017 - 22:00