• Pančevac pobednik Državnog takmičenja iz mulltimedija. Teslina škola druga

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Miloš Stefanović, učenik Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“ iz Pančeva osvojio je prvo mesto, na 10. Državnom takmičenju iz multimedija koje je održano 7. aprila u Visokoj školi elektrotehnike i računarstva u Beogradu. U konkurenciji škola ETŠ Nikola Tesla Pančevo osvojila je drugo mesto, a osim Miloša Stefanovića (učenik četvrte godine obrazovnog profila elektrotehničar multimedija), ekipu su činili i Filip Straka i Ivan Jovanovski (učenici treće godine).

    Miloš je kao prvi dobio i stipendiju za smer „Audio i video tehnologije“ na VIŠER-u. Mentori učenika su bili profesori Srđan Božović, Nada Stojičević i Nadica Jankulov.

    Miloš Stefanović, učenik Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“ iz Pančeva osvojio je prvo mesto, na 10. Državnom takmičenju iz multimedija koje je održano 7. aprila u Visokoj školi elektrotehnike i računarstva u Beogradu. U konkurenciji škola ETŠ Nikola Tesla Pančevo osvojila je drugo mesto, a osim Miloša Stefanovića(učenik 4te godine obrazovnog profila elektrotehničar multimedija) , ekipu su činili i Filip Straka i Ivan Jovanovski(učenici 3će godine). 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo