• Ekipa SD“Pančevo 1813“ je trijumfovala u obaranju ćupova

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Ekipa Streljačke družine“Pančevo 1813“, u sastavu pionirka Teodora Kondić i dva seniora Dragutin Dimitrijević i Siniša Veljković je osvojila prvo mesto na takmičenju u obaranju malih ćupva koje je održano u Zrenjaninu proteklog vikenda. Sva tri svoja ćupa za Pančevci su oborili za 25 sekundi. 
    U Zrenjaninu je održano tradicionalno takmičenje u obaranju malih ćupova (R 4 cm) mk puškom, na udaljenosti od 50 metara, čime se po običaju i otvara ovogodišnja sezona gađanja vatrenim oružjem. Ekipa od tri člana, treba da obori sva tri svoja ćupa u što kraćem vremenu. Svaki strelac gađa svoj ćup sa po pet mogućih metaka, a kada obori svoj, ima pravo da gađa i ćupove članova svoje ekipe.
     
    Ekipa Streljačke družine“Pančevo 1813“ u sastavu pionirka Teodora Kondić i dva seniora Dragutin Dimitrijević i Siniša Veljković je osvojila pehar za prvo mesto, jer je uspela da obori sva tri svoja ćupa za 25 sekundi.
     
    Prvo je Teodora pogodila svoj ćup sa prvim metkom,  potom Siniša sa drugim metkom svoj ćup a u dvadesetpetoj sekundi je i Dragutin pogodio svoj ćup sa drugim metkom, tako da pomoć nije ni bila potrebna, iako su već Teodora i Siniša nišanili u nepogođen ćup.
    Nastupila je i druga pančevačka ekipa u sastavu Snežana Fodor, Mićo Tegeltija i kolega iz Zrenjanina, sa  vremenom gađanja od 1,49 minuta.
     
     

    Ekipa Streljačke družine“Pančevo 1813“, u sastavu pionirka Teodora Kondić i dva seniora Dragutin Dimitrijević i Siniša Veljković je osvojila prvo mesto na takmičenju u obaranju malih ćupva koje je održano u Zrenjaninu proteklog vikenda. Sva tri svoja ćupa za Pančevci su oborili za 25 sekund

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]