• HITNA POMOĆ PANČEVO: Zbog problema sa srcem šest osoba prevezeno u pratnji lekara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U  rotpekla 24 sata u Službi za hitnu medicinsku pomoć Doma zdravlja Pančevo ambulantnih pregleda je bilo 50, od čega 11-oro dece.  Odrasli Pančevci su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, bolova, dok su se deca javljala zbog povišene telesne temperature i kašlja. 
     
    Kućnih poseta je bilo 13 (uglavnom hronični bolesnici).
     
    Transporta u gradu je bilo 17, van grada 21, a transporta u pratnji lekara 6. 
    • Iz Opšte bolnice Pančevo jedna osoba je zbog poremećaja rada srca transportovana do Kliničkog centra Srbije.
    • Iz Kliničko bolničkog centra Zemun jedna osoba koja je primljena zbog infarkta srca otpuštena je i transportovana do Opšte bolnice Pančevo. 
    • Iz Opšte bolnice Pančevo dve osobe su zbog infarkta srca transportovana do Kliničko bolničkog centra „Dr Dragiša Mišović – Dedinje“.
    • Iz Klinike za kardiohirurgiju jedna osoba koja je primljena zbog infarkta srca otpuštena je i transportovana do Opšte bolnice Pančevo.
    • Iz Zdravstvene ambulante Banatsko Novo Selo jedna osoba je zbog stezanja u grudima transportovana do Opšte bolnice Pančevo. 
    Intervencija na javnom mestu je bilo 3.
    • U ulici Vojvode Radomira Putnika jednoj osobi u alkoholisanom stanju ukazana je adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do kuće. 
    • U ulici Svetog Save jednoj osobi kojoj je pozlilo ukazana je adekvatna pomoć. 
    • Na Keju Radoja Dakića jednoj osobi je zbog povrede glave ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo. 
    Saobraćajnih udesa nije bilo. 

    U  rotpekla 24 sata u Službi za hitnu medicinsku pomoć Doma zdravlja Pančevo ambulantnih pregleda je bilo 50, od čega 11-oro dece.  Odrasli Pančevci su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, bolova, dok su se deca javljala zbog povišene telesne temperature i kašlja. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]