• Mladi Pančevac sa 11 godina postao kandidat za šahovskog majstora!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Jedanaestogodišnji pančevački šahista Marko Milanović stekao je tituli kandidata za šahovskog majstora. Mladi Pančevac je na II Letnjem šahovskom festivalu u Beogradu, koji se igrao od 24. juna do 4. jula, osvojio novih 128 rejting poena i stekao titulu kandidat majstora.

    Naš šahista je na turniru osvojio treće mesto u kateroriji šahista do 12 godina i novčanu nagradu za svoj uspeh.

    Turnir je trajao punih 9 dana a igrala se jedna partija dnevno po dugom tempu od 90 minuta po igraču plus 30 sekundi bonifikacije po svakom potezu, počev od prvog.

     

    Jedanaestogodišnji pančevački šahista Marko Milanović stekao je tituli kandidata za majstora šaha. Mladi Pančevac je na II Letnjem šahovskom festivalu u Beogradu, koji se igrao od 24. juna do 4. jula, osvojio novih 128 rejting poena i stekao titulu kandidat majstora.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]