• ATLETIKA: Tri medalje za pionire pančevačkog Tamiša na Prvenstvu Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Takmičari Atletskog kluba Tamiš iz Pančeva osvojili su tri medalje na Prvenstvu Srbije u atletici za pionire do 14 godina, koje je održano u Kruševcu 21. septembra. Saška Radanov je osvojila zlatnu medalju u hodanju na 1000 metara, a medaljom istog sjaja u istoj disciplini ali u muškoj konkurenciji okitio se Aleksa Nertica, dok je Sanja Marić osvojila srebrnu medalju u trci na 600 metara.

    Saška Radanov je do pobede došla ishodavši jedan kilometar za pet minuta i pet sekundi i ubedljivo savladalal svoje rivalke. Ona je ove godine na Prvenstvima Srbije u dorani i na otvorenom osvojilal četiri medalje.

    Aleksa Nertica, koji je i državni rekorder u ovoj disciplini do pobede je došao u vremenu šest minuta i šest sekudni.

    Sanja Marić je titulu vicešampionke Srbije osvojila pretrčavši 600 metara za 1:38,15, a ove godine ona je na Prvenstvima Srbije osvojila pet medalja, čemu treba dodati i tri naslova šampionke Vojvodine.

    Takmičari Atletskog kluba Tamiš iz Pančeva osvojili su tri medalje na Prvenstvu Srbije u atletici. Saška Radanov je osvojila zlatnu medalju u hodanju na 1000 metara, a medaljom istog sjaja u istoj disciplini ali u muškoj konkurenciji okitio se Aleksa Nertica, dok je Sanja Marić osvojila srebrnu medalju u trci na 600 metara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport