• 13,2 miliona dobitak JKP Grejanja u 2015.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 5. avgust – Gradsko veće je bez rasprave jednoglasno prihvatilo godišnji izveštaj o radu JKP „Grejanje” u prošloj godini. Kako je istakla izvestilac Zorica Vlahović, inače finansijski rukovodilac JKP „Grejanja”, u 2015. godini ostvaren je kontinuitet, radilo se bez većih primedbi korisnika, na osnovu cena utvrđenih u oktobru 2013. godine.

    „Imamo pozitivan finansijski rezultat. Neto finansijski dobitak je 13.276.000 dinara.” – istakla je Zorica Vlahović.

    Grejanje je u ovom periodu redovno utuživalo građane zbog dugova, a to se radilo preko sudskih izvršitelja, naglašeno je.

    Inače, prema godišnjem izveštaju, građani su u klasi dugova starih do dve godine „Grejanju” dugovali 221.387.224 dinara. Dok su potraživanja od pravnih lica iznosila 101.333.313 dinara, navedeno je u izveštaju.

    Interesantno je da je ovlašćeni revizor razmatrajući godišnji izveštaj „Grejanja” skrenuo pažnju na neusaglašenost kapitala. „Grejanje” navodi da ima osnovni kapital od gotovo 43,5 miliona dinara, dok je isti kapital registrovan kod Agencije za privredne registre 1.000 dinara.

    Osnivač „Grejanja” je Skupština grada Pančeva, pa će i godišnji izveštaj koji je Gradsko veće prihvatilo, biti predmet usvajanja skupštine.

    V. Đoković

    PANČEVO, 5. avgust – Gradsko veće je bez rasprave jednoglasno prihvatilo godišnji izveštaj o radu JKP „Grejanje” u prošloj godini. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo