• AKCIJA ZA VEĆU BEZBEDNOST BICIKLISTA U PANČEVU: Podela kompleta svetala za bicikle

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U  četvrtak, 31. maja od 19 sati u ulicama Oslobođenja i Lava Tolstoja Komitet za bebednost saobraćaja i Odeljenje za saobraćaj Gradske uprave grada Pančeva u saradnju sa Centrom za bezbednost saobraćaja i uz podršku Odeljenja saobraćajne policije PU Pančevo, sprovešće akciju od nazivom ƒ„Budi viđen, sačuvaj glavu“. U okviru ove akcije, namenjene povećanju bezbednosti biciklista u saobraćaju planirana je podela kompleta svetala za bicikl.

    Takođe skretanuće se pažnja biciklistima o značaju vidljivosti i uočljivosti u saobraćaju, kako bi se sprečile potencijalne opasnosti.

    Najznačajniji faktor rizika stradanja biciklista je nedovoljna vidljivost i uočljivost, od strane vozača motornih vozila.

    U  četvrtak, 31. maja od 19 sati u ulicama Oslobođenja i Lava Tolstoja Komitet za bebednost saobraćaja i Odeljenje za saobraćaj Gradske uprave grada Pančeva u saradnju sa Centrom za bezbednost saobraćaja i uz podrška Odeljenje saobraćajne policiju PU Pančevo, sprovešće akciju od nazivom ƒ„Budi viđen, sačuvaj glavu“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]