Društvo

AMSS: Veći oprez u vožnji zbog kiše

Izvor: 
AMSS Ned, 01/05/2016 - 20:43
Zbog kiše koja trenutno pada u Srbiji kolovozi su mokri,a iz Auto - moto saveza Srbije savetuju večeras vozačima veći oprez u vožnji. 

Iz AMSS-a upozoravaju da će mokri kolovozi, prema najavama metereologa, biti u celos Srbije, jer se tokom večeri prognozira kiša sa povremenim pljuskovima.

U saopštenju AMSS-a se navodi i da uskršnje veče protiče u znaku slabijeg saobraćaja, sa manjim brojem vozila na putevima u Srbiji.

Prema najnovijim informacijama Uprave granične Policije, na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Najnovije vesti

Sport

Sanja Marić pobednica Krosa RTS-a

Atletski klub „Tamiš" je uspešno okončao ovogodišnju seriju Krosa RTS-a nastupom na Krosu u Požarevcu. Na tri takmičenja osvojeno je ukupno 10 medalja, a učestvovalo je četiri atletičara.

Sport
Kris Kros Pančevo

Poraz Kris Krosa od Svetog Đorđa

KK Kris Kros  je u okviru 4.kola 1 MRL-Sever ugostio lidera na tabeli i glavnog favorita za ulazak u drugu ligu , tim KK Sveti Đorđe (Žitište ).Gledaoci su imali prilike da vide snažan i dobro

Kultura
Seoba Srba Paja Jovanović Narodni muzej Pančevo

Seoba Srba pred Novosađanima

Remek–delo Paje Jovanovića „Seoba Srba“, koje se nalazi u fundusu Narodnog muzeja Pančevo biće izloženo u Muzeju Vojvodine od 26. oktobra do 13. novembra. Prilika da Novosađani uživaju u slici,