• APV: Dodeljena pomoć za 100 najuspešnijih srednjoškolaca iz izbegličkih porodica

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na osnovu javnog poziva Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima Autonomne pokrajine Vojvodine, u četvrtak, 6. decembra, 100 najuspešnijih učenika srednjih škola iz izbegličkih i raseljeničkih porodica dobilo je jednokratnu novčanu pomoć. Među njima je i naša sugrađanka, Jelena Pavlović.

    Vrednost dodeljene pomoći iznosi četiri miliona dinara, što znači da je svaki učenik od pomenutog fonda dobio po 40.000,00 dinara. Projektom su obuhvaćene sve opštine na teritoriji AP Vojvodine, a jednokratna finansijska pomoć dodeljuje se od 2008. godine.

    Kako nam je saopšteno iz Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima Autonomne pokrajine Vojvodine, čak 89 učenika ima ostvaren prosek ocena veći od 4,50. Dodato je kako se time  potvrđuje značaj ovakvog vida podsticaja i nagrađivanja.

    Na osnovu javnog poziva Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima Autonomne pokrajine Vojvodine, u četvrtak, 6.  decembra,  sto najuspešnijih učenika srednjih škola iz izbegličkih i raseljeničkih porodica dobilo je jednokratnu novčanu pomoć. Među njima je i naša sugrađanka, Jelena Pavlović.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]