• ATP: Izmene u polascima za Mramorak i Kovačicu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Preduzeće Autotransport Pančevo ukinulo je par polazaka u međumesnom saobraćaju, u četvrtak 6. oktobra. Kako navode, razlog je ekonomska neisplativost zbog nedovoljnog broja putnika.

    Kako su promene u funkcionisanju preduzeća već najavljene, posebno u smislu redukovanja troškova, doneta je odluka da se polasci u 9:50h i 11:50 iz Pančeva za Mramorak i polazak u 4:40h iz Mramorka za Pančevo ukinu, kao i polazak u 20:30h iz Pančeva za Kovačicu.

    – Na osnovu analize, koja podrazumeva praćenje broja putnika koji koriste naš prevoz, doneta je odluka da ukinimo neke polaske. Nisu ukinuti polasci koji imaju veliki broj putnika, a to su najčešće „školski“ polasci, već oni koji nisu ekonomski opravdani. Ovo je test faza. Ukoliko se pokaže da smo pogrešili, vratićemo neke od ovih polazaka, rekao je Voja Savičić, rukovodilac saobraćaja preduzeća Autotransport Pančevo.

    Kako on navodi, preduzeće ATP je poslalo dopis predstavnicima ovih lokalnih zajednica, kako bi se pronašlo neko adekvatno rešenje. 

    Preduzeće Autotransport Pančevo ukinulo je par polazaka u međumesnom saobraćaju, u četvrtak 6. oktobra. Kako navode, razlog je ekonomska neisplativost zbog nedovoljnog broja putnika.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo