• Besplatne radionice osnova rumunskog jezika

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Udruženje građana za opštu kulturu i slobodno informisanje „Omnibus“ iz Pančeva, u saradnji sa Rumunskim kulturno-edukativnim centrom iz Pančeva, organizuje besplatne radionice osnova rumunskog jezika. Radionice će se održavati svakog ponedeljka i četvrtka od 19 casova, u prostorijama Rumunskog kulturno-edukativnog centra, Njegoševa 7.

    Prvo okupljanje zainteresovanih polaznika zakazano je za ponedeljak 28. marta u 19 časova, a svako ko želi da se prikljuci može se prijaviti na e-mail: [email protected].

    Sve informacije zainteresovani mogu dobiti svakog utorka od 17 do 19 časova u prostorijama Rumunskog kulturno-edukativnog centra. Radionice će voditi Kristijan Balteanu, profesor rumunskog jezika.

    Udruženje građana za opštu kulturu i slobodno informisanje „Omnibus“ iz Pančeva, u saradnji sa Rumunskim kulturno-edukativnim centrom iz Pančeva, organizuje besplatne radionice osnova rumunskog jezika. Radionice će se održavati svakog ponedeljka i četvrtka od 19 casova, u prostorijama Rumunskog kulturno-edukativnog centra, Njegoševa 7. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo