• Dani Vajferta najbolja nova manifestacija u 2015. godini

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gradska manifestacija Dani Vajfertakoju organizuje Turistička organizacija Pančeva pod pokroviteljstvom Grada Pančeva a uz podršku “Vajfert piva” kompanije Heineken Srbija, proglašena je za najbolju novu manifestaciju u 2015. godini.

    Nagradu je, u okviru 9. Susreta organizatora manifestacija koji se održao u Beogradu 10. februara, dodelilo udruženje “Turizam i manifestacije” u saradnji sa Privrednom komorom Srbije,   .

    Povodom uručenja nagrade Branislav Rovčanin, direktor Turističke organizacije Pančeva, je rekao: „Veliko mi je zadovoljstvo i posebna čast da vidim da je naš cilj, promocija života i dela Đorđa Vajferta, ispunjen, primećen od strane relevantnih institucija i udruženja, i što je veoma važno, nagrađen. Želja nam je da i u narednim godinama promovišemo vredan rad, inovatorstvo, čovekoljublje i društveno-odgovorno poslovanje, vrednosti za koje se i sam Đorđe Vajfert zalagao”.

    Centralni program ovogodišnje manifestacije Dani Vajferta održaće se 10. i 11. juna u starom gradskom jezgru Pančeva, kada je planiran veliki sajam piva i bogat muzički program.

    Dani Vajferta su, pod sloganom “Mesto odakle je sve počelo”, prvi put  održani 12. i 13. juna 2015. godine . Namera organizatora manifestacije, Turističke organizacije Pančeva, je da se promocijom lika i dela  Đorđa Vajferta istaknu turistički, kulturno-umetnički i privredni potencijali grada.

    Gradska manifestacija Dani Vajfertakoju organizuje Turistička organizacija Pančeva pod pokroviteljstvom Grada Pančeva a uz podršku “Vajfert piva” kompanije Heineken Srbija, proglašena za najbolju novu manifestaciju u 2015. godini.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]