• Deda Mraz produžio svoj boravak u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Deda Mraz ili Joulupukki, kako on sebe iz milošte zove, ove godine produžio je svoj boravak u Srbiji, sa posebnom željom da obraduje uspešne mališane kluba ritmičke gimnastike “Ruslana” iz Pančeva.  Po staroj dobroj tradiciji, o kojoj Deda Mraz vodi računa, dobrim mališanima obavezno sledi nagrada.

    Podela božićnih paketića obavljena je na prvi dan Nove godine po julijanskom kalendaru, 14. januara, u školi„Vasa Živković“. Topli doček prepoznatljivom deki priredila su deca ovog kluba izvevši iz svog repertoara nekoliko koreografija, sa i bez rekvizita. U atmosferi radosti ukrašenoj prazničnom plesnom muzikom, lepršavom ritmikom i dečjim osmehom, uz prisustvo roditelja, podeljeni su paketići čiji su autori deca iz zapadne Evrope.  Njihovu dostavu je i ove godine omogućila internacionalna organizacija  Samaritian’s Purse, koja ima za cilj da ovim gestom ljubavi i pažnje ulepša Novogodišnje praznike deci širom sveta.

    Svaka pohvala ide trenerima kluba, Ruslani Petrin Lucenko i Jasmini Munćan (odevenoj kao Baka mraza) koje su lepom scenografijom, jelkicom, balonima i ostalim prazničnim detaljima,  ukrasile fiskulturnu salu. Super deka, koji je ove godine bio u sjajnoj formi, vidno raspoložen, razigran i raspevan, oduševljen dočekom, zajedno sa velikom i malom decom otpevao je nekoliko prigodnih pesmica i postavio par pitalica. Neizostavno je bilo i zajedničko slikanje za uspomenu. Ovim je uspešno završena još jedna Deda Mrazova Novogodišnja avantura. Njegova poruka bila je: Znajte dobro, prijatelji moji, dokle god ima dobrih ljudi deda mraz postoji. 

    Na samom kraju, deci su od strane trenera kluba uručene i zaslužene diplome. 

    Deda Mraz ili Joulupukki, kako on sebe iz milošte zove, ove godine produžio je svoj boravak u Srbiji, sa posebnom željom da obraduje uspešne mališane kluba ritmičke gimnastike “Ruslana” iz Pančeva.  Po staroj dobroj tradiciji, o kojoj Deda mraz vodi računa, dobrim mališanima obavezno sledi nagrada.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo