• „Dolovke“ nagrađene na Sajmu etno hrane i pića

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na Revija torti i kolača u organizaciji časopisa Praktika koja se održavala u okviru dvanaestog Sajma etno hrane i pića koji se održavao od 22. do 25. novembra, u kategoriji tradicionalni kolači prvu nagradu su osvojile članice Udruženja žena „Dolovke“ za svoj dobro poznat tradicionalni kolač – štrudlu. Nagrada im je dodeljena u subotu, 25. novembra. 

    Zahvaljući dugogodišnjem radu i bogatoj referentnoj listi, ove godine nam je ukazan velika čast i poverenje da učestvujemo na štandu Regionalne Privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga. Opravdale smo to poverenje dobijanjem Sajamskog sertifikata za naš brendirani proizvod – robna marka Srbije za štrudlu. Nagrada je kruna našeg rada u ovoj godini. To je dokaz da je naš trud i rad cenjen i poštovan. Srećne smo što smo dobile priznanje na ovako velikom i značajnom Sajmu. Ovo je ogroman podstrek za dalji rad – rekla je Dragana Marić, potpredsednica Udružnja žena „Dolovke“.

    Ovo udruženje žena je jedino udrużenje sa teritorije Pančeva koje je izabrano da predstavlja naš grad sva četiri dana sajma na štandu Privredne komore Srbije – Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga.

    Ovo udruženje već poseduje Sajamski sertifikata za robnu marku – tradicionalan proizvod iz Srbije, koji im je dodeljen i ove godine. 

    Na Revija torti i peciva u organizaciji časopisa Praktika koja se održavala u okviru dvanaestog Sajma etno hrane i pića koji se održavao od 22. do 25. novembra, u kategoriji tradicionalni kolači prvu nagradu su osvojile članice Udruženja žena „Dolovke“ za svoj dobro poznat tradicionalni kolač – štrudlu. Nagrada im je dodeljena u subotu, 25. novembra. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo