Društvo

Društvo za zaštitu životinja "Ekolibrijum" traži saradnike

Pančevo, Uto, 10/01/2017 - 13:00
Mirjana Marić Veličković

Društvo za zaštitu životinja i prirode Ekolibrijum zbog povećanog obima posla traži saradnike. Kako navode sve je više životinja na ulici, pa samim tim i poziva, poruka i zahteva koje dobijaju tokom 24 sata, na koje je nemoguće odgovoriti u realnom vremenu.

Ukoliko volite životinje, spremni ste da odvojite deo svog slobodnog vremena i imate dobru volju da se zajedno sa nama uhvatite u koštac sa problemima sa kojima se svakodnevno susrećemo na terenu i želite da se broj životinja koje žive na ulici smanji, pridružite se, piše u obaveštenju. 

Svi zainteresovani se mogu javiti na broj 064 54 50 009, putem mejla [email protected] ili porukom na fejsbuk stranici Ekolibrijum do 15. januara.

Razgovori će biti zakazani za sledeću nedelju, a od kandidata se očekuje da predlože kakvu vrstu saradnje žele da ostvare sa ovom organizacijom.

Oglas možete pogledati i ovde.Najnovije vesti

Društvo

Hitno upozorenje RHMZ u 20:34

U narednih sat vremena na području Srema, srednjeg i južnog Banata jaka konvektivna oblačnost uslovljavaće intenzivne pljuskove, grmljavinu, pojačan vetar i lokalnu pojavu grada, sa tendencijom

Društvo
Flaširana voda

HAVARIJA: Deo Omoljice bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži danas su bez ostale Rađevska, Zadružna i deo Ponjavičke ulice u naseljenom mestu Omoljica, saopštileo je JKP „Vodovod i kanalizacija".

 
Društvo

Krpelja ima i u Pančevu

Medijima se nedavmo pronela vest da je u Srbiji najezda krpelja. Ovim povodom obratili smo se dr Miroslavu Tepšiću, načelniku pančevačke Službe hitne medicinske pomoći i pitali ga da li ova služba

Hronika

Pančevac prerezao sebi vrat u Zabeli

Osuđenik A. S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo