Društvo

Društvo za zaštitu životinja "Ekolibrijum" traži saradnike

Pančevo, Uto, 10/01/2017 - 13:00
Mirjana Marić Veličković

Društvo za zaštitu životinja i prirode Ekolibrijum zbog povećanog obima posla traži saradnike. Kako navode sve je više životinja na ulici, pa samim tim i poziva, poruka i zahteva koje dobijaju tokom 24 sata, na koje je nemoguće odgovoriti u realnom vremenu.

Ukoliko volite životinje, spremni ste da odvojite deo svog slobodnog vremena i imate dobru volju da se zajedno sa nama uhvatite u koštac sa problemima sa kojima se svakodnevno susrećemo na terenu i želite da se broj životinja koje žive na ulici smanji, pridružite se, piše u obaveštenju. 

Svi zainteresovani se mogu javiti na broj 064 54 50 009, putem mejla [email protected] ili porukom na fejsbuk stranici Ekolibrijum do 15. januara.

Razgovori će biti zakazani za sledeću nedelju, a od kandidata se očekuje da predlože kakvu vrstu saradnje žele da ostvare sa ovom organizacijom.

Oglas možete pogledati i ovde.

Najnovije vesti

Društvo

Uskoro Sajam zapošljavanja u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 29.marta, na korzou u periodu od 11 do

Srbija

SRBIJA: Sve manje obolelih od tuberkuloze

Kao i prethodnih godina, i ove godine se Srbija priključuje Svetskoj kampanji obeležavanja 24. marta, Svetskog dana borbe protiv tuberkuloze (TB) pod sloganom „Zajedno protiv tuberkuloze“. Ove