Društvo

DUG PUT DO BEOGRADA: Saobraćajni kolaps na prilazu Zrenjaninskom putu

Izvor: 
B92 Sre, 12/10/2016 - 09:30

Prema informacijama sa lica mesta, mnogi vozači iz Pančeva i okoline koji su se zaputili ka Beogradu zaglavljeni su u kolonama na prilazu Zrenjaninskom putu, saznaje B92.  

Poseban problem predstavlja odsustvo saobraćajnih policajaca, kojih, prema tvrdnji čitaoca B92, nema nigde, a kad se pojave „umesto da regulišu saobraćaj, kažnjavaju vozače koji u svem ovom haosu čine prekršaj".

Kako 013info saznaje sa lica mesta, „zastoj je od uključenja sa okretnice bazena na Zrenjaninski put, od početka do kraja" (10:15).

Ako se ovog jutra nalazite zaglavljeni u saobraćajnoj gužvi, savet je da pokušate da se ne nervirate, jer time ništa nećete postići, a nervoza za volanom može samo da prouzrokuje da napravite saobraćajni prekršaj ili još gore – da izazovete udes.  

Vozačima na ruku ne idu ni vremenske okolnosti s obzirom na to da u mnogim delovima zemlje pada kiša, dok se u višim planinskim predelima očekuju čak i snežne padavine.  

Kako kažu u Auto-moto savezu Srbije, prestanak padavina očekuje se tokom noći.Najnovije vesti

Društvo

Hitno upozorenje RHMZ u 20:34

U narednih sat vremena na području Srema, srednjeg i južnog Banata jaka konvektivna oblačnost uslovljavaće intenzivne pljuskove, grmljavinu, pojačan vetar i lokalnu pojavu grada, sa tendencijom

Društvo
Flaširana voda

HAVARIJA: Deo Omoljice bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži danas su bez ostale Rađevska, Zadružna i deo Ponjavičke ulice u naseljenom mestu Omoljica, saopštileo je JKP „Vodovod i kanalizacija".

 
Društvo

Krpelja ima i u Pančevu

Medijima se nedavmo pronela vest da je u Srbiji najezda krpelja. Ovim povodom obratili smo se dr Miroslavu Tepšiću, načelniku pančevačke Službe hitne medicinske pomoći i pitali ga da li ova služba

Hronika

Pančevac prerezao sebi vrat u Zabeli

Osuđenik A. S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo