Ivana Nedeljković Foto: Sanja Babić-facebook
Društvo

Fotografija mlade Omoljčanke nagrađena na konkursu Budi Eko-Mobilan

Pančevo, Sub, 24/09/2016 - 20:21
Aleksandar Stojković

Učenica trećeg razreda pančevačke Gimnazije, Ivana Nedeljković(17) iz Omoljice, na konkursu Budi Eko-mobilan dobila je priznanje žirija i njena fotogafija je odštampana i zalepljena na tramvaj. Naime, za fotografije se glasalo putem interneta, a Ivanina fotografije nije dobila dovoljno glasova publike. Međutim, stručni žiri je njenu fotografiju izdvojio i rešio da je nagradi.

Ivana se fotografijom bavi već par godina, a letos je izlagala na kolektivnoj izložbi Foto kluba Doma omladine Pančevo „Stara lica naših ulica" na FreedomArt festivalu.

Od malih nogu me zanima fotografije. To je nešto čime bih volela da se bavim u životu. Ovo priznanje će mi svakako biti podsticaj da nastavim da radim, rekla nam je Ivana.

Nama ostaje da mladoj, talentovanoj autorki poželimo puno sreće u daljoj karijeri. 

 

U smiraj dana
Fotografaija: Ivana Nedeljković - U smiraj dana
u_smiraj_dana.jpg


Najnovije vesti

Društvo
Pančevo, snimak s robne kuće

Zašto je Pančevo tu gde jeste?

Tražeći zgodno mesto za formiranje gradskog naselja na banatskoj strani, najstariji Pančevci, "Bansiflije" su u srednjem veku našli suvi ocediti plato pored toka Tamiša i ovde osnovali Pančevo. 

Srbija

Umro Predrag Cune Gojković

Pevač Predrag Gojković Cune preminuo je u 85. godini, potvrđeno je RTS-u. Predrag Gojković Cune je rođen 1932. godine. Bio je pevač srpskih narodnih pesama, starogradskih, sevdalinki, zabavnih i

Politika

DS: Smanjiti Pančevcima porez

Pošto je Skupština Grada Pančeva usvojila rebalans kojim je gradski budžet uvećan sa 5,6 na 5,9 milijardi dinara “sugestijama, predlozima i primedbama” oglasila Demokratska stranka. U saopštenju