Ivana Nedeljković Foto: Sanja Babić-facebook
Društvo

Fotografija mlade Omoljčanke nagrađena na konkursu Budi Eko-Mobilan

Pančevo, Sub, 24/09/2016 - 20:21
Aleksandar Stojković

Učenica trećeg razreda pančevačke Gimnazije, Ivana Nedeljković(17) iz Omoljice, na konkursu Budi Eko-mobilan dobila je priznanje žirija i njena fotogafija je odštampana i zalepljena na tramvaj. Naime, za fotografije se glasalo putem interneta, a Ivanina fotografije nije dobila dovoljno glasova publike. Međutim, stručni žiri je njenu fotografiju izdvojio i rešio da je nagradi.

Ivana se fotografijom bavi već par godina, a letos je izlagala na kolektivnoj izložbi Foto kluba Doma omladine Pančevo „Stara lica naših ulica" na FreedomArt festivalu.

Od malih nogu me zanima fotografije. To je nešto čime bih volela da se bavim u životu. Ovo priznanje će mi svakako biti podsticaj da nastavim da radim, rekla nam je Ivana.

Nama ostaje da mladoj, talentovanoj autorki poželimo puno sreće u daljoj karijeri. 

 

U smiraj dana
Fotografaija: Ivana Nedeljković - U smiraj dana
u_smiraj_dana.jpg


Najnovije vesti

Društvo

Jezero u Kačarevu uskoro spremno za goste

Letnja sezona se polako bliži, pa su i pripreme za aktivnosti kojima se svi najviše raduju u punom jeku. Jedno od omiljenih kupališta na teritoriji Pančeva, jezero u Kačarevu, će biti napunjeno

Zabava

OBJAVLJEN DNEVNI PROGRAM REVOLUTION FESTIVALA

Treće izdanje REVOLUTION festivala koje će biti održano od 1. do 3. juna u Temišvaru, okupiće fanove svih vrsta muzike, ali i ljubitelje različitih vrsta umetnosti. Nakon prošlogodišnjeg izdanja,