Foto: Sanja Maljković
Društvo

Gimnazijalci osvojili osam nagrada na EKO-OLIMPIJADI u Boru

Pančevo, Ned, 08/05/2016 - 21:27
Mirjana Marić Veličković

Osam učenika Gimnazije „Uroš Predić” Pančevo ostvarilo izuzetne rezultate na Republičkom takmičenju EKO-OLIMPIJADA za srednje škole koje je održano u nedelju, 8. maja u Boru.

Od 14 učenika koji su uspeli da se plasiraju na Republičko takmičenje EKO-OLIMPIJADA, osmoro učenika prve godine Gimnazije „Uroš Predić” Pančevo uspelo je da ostvari značajne rezultate. Prvo mesto su osvojili Nikolija Stanković i Sofija Bogosavljev. Drugo mesto pripalo je Anastasiji Dimčić, Iskri Vlajković i Sanji Veličković. Dok su treće mesto osvojili Julijana Radošević, Marija Stanojević i Dejan Krstić.

Učenici Gimnazije „Uroš Predić” učestvuju po drugi put na takmičenju EKO-OLIMPIJADA u organizaciji Regionalnog centra za talente Bor. Prethodne godine osvojili su četiri prva mesta.

M. M. Veličković

Najnovije vesti

Sport
Tamiš Pančevo - Mladost Zemun košarka KLS

Težak poraz „Tamiša" u Beogradu

Jedan od favorita za najviši plasman u Košarkaškoj ligi Srbije, ekipa beogradskog „Dinamika", u trećem kolu prvenstva ubedljivo je slavila protiv „Tamiša" rezultatom 78:55 (18:15; 21:19; 21:7; 18:

Sport

„Želji" bod u Sremskoj Mitrovici

Fudbaleri pančevačkog „Železničara" osvojili su bod u 11. kolu Srpske lige grupe „Vojvodina", pošto je duel sa ekipom „Radničkog" u Sremskoj MItrovici završen bez golova. Posle kiksa na svom