Foto: Luna
Društvo

GLASANJE U TOKU: Pančevka u polufinalu Lunine akcije „Najbolje najboljima"

Pančevo, Uto, 15/05/2018 - 10:02
Aleksandar Stojković

Modna kuća ,,LUNA”, u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije, organizuje osmu po redu, akciju pod nazivom ,,NAJBOLJE NAJBOLJIMA 2018“ u kojoj nagrađuje najbolje maturantkinje Srbije.

Nakon rekordnog broja pristiglih prijava iz 8 gradova Srbije – Beograda, Požarevca, Novog Sada, Kragujevca, Čačka, Užica, Šapca i Pančeva, LUNIN žiri odabrao je 8 polufinalistkinja na osnovu izuzetnih rezultata koje su pokazale tokom svog školovanja, kako u nastavnim tako i vannastavnim aktivnostima, a u polufinalu je i jedna Pančevka.

Ružica Drača je učenica Medicinske škole „Stevica Jovanović", do sada je imala prosek ocena 5,00, a osvojila je i 3. mesto na Republičkom takmičenju iz anatomije i fiziologije, 2. mesto na okružnom opštinskom takmičenju „Književna olimpijada“ i kao deo tima učestvovala na takmičenju „Šta znaš o zdravlju“.

Od 8 polufinalistkinja online glasanjem biće odabrana pobednica koju očekuje maturska haljina, dok će preostalih 7 devojaka biti nagrađeno vaučerima za kupovinu sa popustom.

Za svoju favoritkinju možete glasati na stranici http://www.mipitamovas.com do 17. maja u 23:59h!Marketing

Najnovije vesti