Društvo

GRADSKA UPRAVA: Upozorenje i prognoza vremena za 5. i 6. septembar

Izvor: 
Gradska uprava Pančeva Pon, 05/09/2016 - 09:04

PANČEVO, 05. septembar – Gradska uprava Pančeva izdala je saopštenje na osnovu hidrometeorološkog upozorenja izdatog 4. 09. 2016. godine od strane Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

U ponedeljak 5. 09. 2016. godine očekuje se naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, umerenim i jakim severozapadnim vetrom i padom temperature koje će ujutro zahvatiti zapadne i severne, do kraja dana proširiće se i na ostale krajeve. Obilne padavine očekuju se uveče i u toku noći (ponedeljak na utorak) na zapadu i jugozapadu zemlje i u delovima Šumadije, a ponegde su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode sa gradom. Količina padavina veća od 30 l/m² za 12. 

U utorak 06. 09. 2016. godine oblačno i hladno, mestimično sa kišom, a na zapadu i jugu i sa pljuskovima i grmljavinom, gde se lokalno očekuje velika količina padavina. Vetar slab i umeren, povremeno i jak, severni i severoistočni. Količina padavina ≥ 30 l/m² u periodu do 3h, navodi se u saopštenju.

Odeljenje za odbranu i vanredne situacije u Pančevu obaveštava građane da je naloženo javno-komunalnim preduzećima da budu u pripravnosti, sa ciljem preduzimanja mera u slučaju potrebe.

Gradska uprava poziva građane da prate informacije o vremenskoj prognozi i upozorenjima izdatim od strane Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Kontakt telefon u Centru za obaveštavanje je 1985. 

 

Najnovije vesti

Sport
Dinamo Pančevo

„Dinamo 1945" napunio mrežu „Doline"

Fudbaleri „Dinama 1945" posle bagog pada forme vratili su se na pobednički kolosek, ali su se vratili i u golgetersku formu, pa ponovo „rešetaju" protivnčke mreže. Ovog vikenda, u 11. kolu