• Hitno potreban novac za operaciju mlade žene iz Alibunara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gabrijela Trifu iz Alibunara ima 34 godine i boluje od teške bolesti Neurofibromatosis tip 2 (multipnetumorozne promene na centralnom nervnom sistemu). Do sada je imala šest operacija, a na poslednjoj kontroli početkom decembra 2015. godine u klinici u Tübigenu u Nemačkoj ustanovljeno je da Gabrijela ima novu tumoroznu promenu na grudnom delu kičmene moždine, koja mora hitno da se odstrani.

    Operaciju nije moguće uraditi u našoj zemlji, a za zahvat i tretman u Nemačkoj porodici Trifu neophodno je 15.000 evra. Gabrijela živi sa ocem koji ima malu penziju, a ona prima naknadu za tuđu negu i pomoć, te moli sve ljude dobre volje da joj pomognu da ode na operaciju, koja će ukoliko bude sakupljen novac, biti obavljena u februaru.

    Gabrijela Trifu je bila uspešan student španskog jezika na Filološkom fakultetu, ali je pre dvanaest godina oslepela, a pre sedam godina je izgubila i sluh.

    Svi koji žele da pomognu ovoj mladoj ženi mogu da uplate sredstva na dinarski žiro račun Raiffeisen banke broj: RS35265000000464351326, kao i na devizni žiro račun broj: RS35265050000016071571.

    I. Predić

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]