• Humanitarna žurka za Jelenu Zorić večeras u „Štab Pogonu”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kao što smo najavili u kalendaru događaja, večerašnja žurka u klubu „Štab Pogon” – „Random Dtox with Miloš Vujović, Dymo & VJ Witness” – humanitarnog je karaktera. Ulaz na žurku biće novčana donacija, koja će se ubacivati u kutiju postavljenu na ulazu u klub. Prikupljeni novac namenjen je za lečenje košarkašice Jelene Zorić.

    Jelena je bila dugogodišnja košarkašica koja je završila koledž u Americi zahvaljujući sportskoj stipendiji. Nakon studija vratila se za Beograd. Jula 2016. je zbog učestalih i jakih glavobolja, višečasovnog spavanja, nesigurnog hoda i zujanja u ušima odlučila da poseti lekara. Neophodne analize i rezultati otkrili su da je Jelenino telo napao tumor, i to na mozgu.

    Do sada je imala četiri operacije, dve nisu ispunile uslov za zračenje, dok su se nakon treće ti uslovi stvorili i omogućili joj da ode na neophodna zračenja kojih je do sada imala 33. Jelenu čeka još jedna operacija i veliki broj hemoterapija, kao i rehabilitacija.

    Večerašnjom žurkom u „Štab Pogonu” organizatori žele da finansijski pomognu Jeleni i ubrzaju prikupljanje sredstava za njeno lečenje.

    Na žurci će nastupati di-džejevi Miloš Vujović i Dymo (idejni tvorac „Random” serijala i organizator žurke) i vi-džej Peđa Niškanović.

    Do žurke, Jeleni možete pomoći i slanjem SMS poruke čiji je tekst 241 na broj 3030. Više informacija potražite na zvaničnom „Fejsbuk” događaju.

    Đ.

    Kao što smo najavili u kalendaru događaja, večerašnja žurka u klubu „Štab Pogon” – „Random Dtox with Miloš Vujović, Dymo & VJ Witness” – humanitarnog je karaktera. Ulaz na žurku biće novčana donacija, koja će se ubacivati u kutiju postavljenu na ulazu u klub. Prikupljeni novac namenjen je za lečenje košarkašice Jelene Zorić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo