• Humanitarni stand up za Vladu Đorđevića

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Proteklih dana u nekim gradovima Srbije određene organizacije sakupljale su novac za lečenje našeg sugrađanina Vladimira Đorđevića. Dečakov otac Siniša Đorđević navodi da porodicu ne zastupa nikakva organizacija i da se donatorske kutije za pomoć Vladi Đorđeviću nalaze u Pančevu, u prodavnici „Uradi sam“, marketu „Maksi”, kao i u zgradi Suda. Kutije će naredna tri dana biti postavljene i na „Slaninijadi“, a u utorak 23. februara, u kafani „Đeram”, u Starčevu, od 19 sati, biće održana humanitarna stand up komedija. Prisutne će zabavljati Miroslav Đorđević i Filip Ugrinović, kao i njihovi gosti. Cena ulaznice je 200 dinara.

    Svi koji žele da pomognu našem devetogodišnjem sugrađaninu da otputuje u Tursku na operaciju ciste na mozgu, dobrodošli su u kafanu „Đeram”, a oni koji budu sprečeni mogu pomoći uplatom na račun Siniše Đorđevića broj: 340-32110017-94 kod „Erste banke”, sa naznakom „Pomoć za Đorđević Vladimira”. Za uplate iz inostranstva aktivan je račun iban: RS35340764316401299932 SIF-kod je GIBARS22, kontakt: [email protected].

    I. Predić

    Proteklih dana u nekim gradovima Srbije određene organizacije sakupljale su novac za lečenje našeg sugrađanina Vladimira Đorđevića. Dečakov otac Siniša Đorđević navodi da porodicu ne zastupa nikakva organizacija i da se donatorske kutije za pomoć Vladi Đorđeviću nalaze u Pančevu, u prodavnici Uradi sam, marketu Maksi”, kao i u zgradi Suda.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo