Društvo

I u Pančevu trening „Aktivni građani"

Izvor: 
Marina Dimitrić Sre, 28/02/2018 - 09:12

British Council i ambasada Velike Britanije u Srbiji , u partnerstvu sa organizacijom CETRA iz Pančeva, organizuju trodnevni trening “Aktivni građani” koji je namenjen mladim, punoletnim pojedincima/kama koji žele da doprinesu promenama u svojim lokalnim zajednicama.

Trening će se realizovati u okviru istoimenog programa „Aktivni građani“ koji British Council od 2009. sprovodi širom sveta, ove godine i u Pančevu, u prostorijama Kluba ljubitelja igara i fantastike d20 (ul. Zmaj Jove Jovanovića 24) u periodu od 2. do 4. marta.

“Aktivni građani” je trening program za osnaživanje mladih društvenih lidera koji promoviše interkulturalni dijalog i društveni razvoj pod vođstvom zajednice. U okviru treninga učesnici će imati priliku da kroz interaktivan rad bolje razumeju svoje lokalne zajednice i njihov položaj u regionu, te da aktivno rade na njihovom unapređenju.

Svi zainteresovani prijavu sa svojim osnovnim podacima (ime i prezime, datum rođenja) mogu poslati na mejl adresu: [email protected].Marketing

Najnovije vesti