ISTIČE ROK: Do sada podneto 12 zahteva za isključenje sa grejanja

Pančevo, Uto, 30/08/2016 - 13:32
Vladimir Đoković

Pančevo, 30. avgust – JKP „Grejanju” do sada je podneto 12 zahteva potrošača za isključenje sa mreže daljinskog grejanja, a rok za podnošenje zahteva ističe 1. septembra. Kako nam je rekla direktorka „Grejanja”, Sandra Božić, deset zahteva je u procesu dopune dokumentacije, dok su dva zahteva ispunila uslove neophodne za izradu elaborata neophodnog da bi se ovaj proces završio.

Prema najavama direktorke, Nadzorni odbor „Grejanja” narednih dana trebalo bi da usvoji cenovnik za izradu elaborata. Naravno, pored „Grejanja” eleborat mogu raditi i druge ovlašćene kuće.

Rok za podnošenje zahteva za isključenje sa mreže daljinskog grejanja nije produžavan. Ipak ove godine biće produžen rok za samo isključenje. Pa će isključenja, ako pozitivnih odluka bude bilo, biti ne samo do početka grejne sezone kao što je dosadašnji rok predviđao nego do kraja godine,  istakla je Sandra Božić.

JKP „Grejanje” ima oko 12.000 korisnika na daljinskom sistemu isporuke toplote, a podnetih zahteva je do sada dvanaest.

Najnovije vesti

Društvo

Uskoro Sajam zapošljavanja u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 29.marta, na korzou u periodu od 11 do