• Javni poziv za dodelu nagrada najboljim studentima/kinjama grada Pančeva, na završnim godinama studija u školskoj 2015/16. godini

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Regionalni centar za talente “Mihajlo Pupin” Pančevo i Kancelarija za mlade grada Pančeva pozivaju studente i studentkinje koji su školske 2015/16. prvi put upisali završnu godinu četvorogodišnjih studija ili studija u dužem trajanju (drugi stepen studija po Bolonjskom sistemu školovanja) na fakultetima čiji je osnivač Republika Srbija, a koji ispunjavaju sledeće uslove:

    – državljani su Republike Srbije ili imaju status izbeglice ili raseljenog lica,

    – imaju prebivalište na teritoriji grada Pančeva, odnosno boravište za lica koja imaju status izbeglog ili raseljenog lica,

    – prvi put su upisali završnu godinu studija u školskoj 2015/16. godini,

    – imaju prosečnu ocenu tokom svih godina studiranja najmanje 9,00,

    da se prijave na Javni poziv za dodelu nagrada najboljim studentima/kinjama grada Pančeva, za postignite rezultate tokom školovanja i obrazovanja, za školsku 2015/16. godinu.

    Potrebno je da studenti i studentkinje koji ispunjavaju navedene uslove, dostave sledeću dokumentaciju:

    – Prijavu (pisanu u slobodnoj formi) sa kratkom biografijom sa adresom, brojem telefona i imejlom,

    – potvrdu fakulteta o upisu završne godine studija u školskoj 2015/2016. godini,

    – potvrdu fakulteta o prosečnoj oceni tokom svih godina studiranja,

    – kopiju lične karte i

    – kopiju uverenja o državljanstvu, odnosno dokumenta kojim se dokazuje status izbeglog ili raseljenog lica.

    Navedenu dokumentaciju dostaviti u zatvorenoj koverti, sa naznakom Prijava na Javni poziv za dodelu nagrada najboljim studentima/kinjama grada Pančeva, za postignite rezultate tokom školovanja i obrazovanja, za školsku 2015/16. godinu, najkasnije do 15.07.2016. godine, Kancelariji za mlade grada Pančeva (Gradska uprava grada Pančeva, 2. sprat, kancelarija broj 204), radnim danima od 9 do 15 časova, ili sa istom naznakom poslati poštom, na sledeću adresu:

    Gradska uprava grada Pančeva-Kancelarija za mlade (Kancelarija 204)

    Trg kralja Petra I, broj 2-4, 26000 Pančevo

    Prijavu dostaviti i elektronskim putem, na mejl [email protected]. Za sve dodatne informacije studenti i studentkinje se mogu obratiti Kancelariji za mlade grada Pančeva, putem telefona 013/308-907 ili mejla [email protected].

    PANČEVO – Regionalni centar za talente “Mihajlo Pupin” Pančevo i Kancelarija za mlade grada Pančeva pozivaju studente i studentkinje koji su školske 2015/16. prvi put upisali završnu godinu četvorogodišnjih studija ili studija u dužem trajanju da se prijave na Javni poziv za dodelu nagrada najboljim studentima/kinjama grada Pančeva, za postignite rezultate tokom školovanja i obrazovanja, za školsku 2015/16. godinu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo