Foto: Crveni krst
Društvo

„JEDAN PAKETIĆ PUNO LjUBAVI“: Volonteri Crvenog krsta obradovali decu na Dečjem odeljenju

Izvor: 
CK Čet, 29/12/2016 - 10:00

Tradicionalna akcija Crvenog krsta „Jedan paketić puno ljubavi“ realizovana je u utorak, 27. decembra 2016. godine, na inicijativu volontera Crvenog krsta Pančevo, uz podršku stručne službe Crvenog krsta.

Volonter, Dragan Stojnić, iz naselja Misa/Mladost, angažovao se u animiranju sponzora/prodavaca, koji su poklonili svoje proizvode za sadržaj dečjih novogodišnjih paketića. Predstavnici Crvenog krsta Pančevo, posetili su i podelili 14 novogodišnjih  paketića deci koja se trenutno nalaze na lečenju, na dečjem odelenju Opšte bolnice Pančevo.

„Zahvaljujemo glavnoj sestri dečjeg odelenja, Zorici Radovanov i sestrama sa odeljenja koje su nam omogućile da posetimo male pacijente, podelimo im darove uz želje ozdravljenja i što skorijeg povratka svojim domovima i zajedno sa njima radujemo se ovom predprazničnom trenutku“, rekla je Jasminka Ristić, stručni saradnik za socijalnu delatnost. 

Ove godine donatori su bili Dućan brašna Pančevo, STR „DAL &MED“ Pančevo, STR „JOKA“ Pančevo, STR „SNEŽANA“, Luković market, Beba-Dejan market i Boris – DIS. 

Foto: Crveni krst
ck_akcija_2_-_copy.jpg
                                                             


Najnovije vesti

Politika

DS: Smanjiti Pančevcima porez

Pošto je Skupština Grada Pančeva usvojila rebalans kojim je gradski budžet uvećan sa 5,6 na 5,9 milijardi dinara “sugestijama, predlozima i primedbama” oglasila Demokratska stranka. U saopštenju

Društvo

Deo Pančeva sutra bez gasa

JP „Srbijagas“ obaveštava kupce na području Grada Pančeva, da će u petak, 21.07.2017. godine, u periodu od 10:30 do 19:00 časova, zbog intervencije na sanaciji oštećenja na gasnoj instalaciji u

Društvo
Flaširana voda

Deo Pančeva bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je ostao deo naselja Tip Stanko i zgrade "Pepeljare" između ulica Maksima Gorkog i Cara Lazara.
Društvo

Želite ljubimca? Udomite Malu! (FOTO)

MALA Živi na ulici u Topoli i niko ne zna kada se pojavila. Možda zato što je stalno u pokretu, mada se u poslednje vreme zadržava na jednom mestu – kod komšinice koja je redovno hrani i sipa joj