• Jubilej pančevačkog Opštinskog saveza zdravstvenih radnika

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Članovi Opštinskog saveza zdravstvenih radnika Pančevo proslavili su u četrvtak, 12. maja, 50 godina postojanja, u prostorijama restorana Opšte bolnice Pančevo.

    Savez je osnovan 21. maja 1966. godine kao strukovna asocijacija koja okuplja zdravstvene profesionalce. Cilj organizacije je unapređenje zdravstvene struke i prakse i edukacija medicinskihh sestara i tehničara.

    Pre sedam godina je uvedeno licenciranje kroz sakupljanje bodova. Mi omogućavamo našim članovima da se edukuju, kako bi dobili licencu. Veliki broj naših članova su i predavačai na različitim seminarima“, istakla je Ana Hristov, predsednica Opstinskog saveza zdravstvenih radnika Pančevo.

    Prisutnima su se obratili direktori i glavne sestre Opšte bolnice Pančevo i Doma zdravlja Pančevo, a nekadašnjim predsednicima Opstinskog saveza zdravstvenih radnika, uručene su zahvalnice.

    Organizacija trenutno ima 900 članova, zaposlenih u Opštoj bolnici Pančevo, Domu zdravlja Pančevo, Domu zdravlja Kovačica, Gernotološkom centru Pančevo, Domu za LOMR „Srce u Jabuci” Jabuka, i u Domu slepih.

    I. Predić

    Članovi Opštinskog saveza zdravstvenih radnika Pančevo proslavili su u četrvtak, 12. maja, 50 godina postojanja, u prostorijama restorana Opšte bolnice Pančevo. Savez je osnovan 21. maja 1966. godine kao strukovna asocijacija koja okuplja zdravstvene profesionalce. Cilj organizacije je unapređenje zdravstvene struke i prakse i edukacija medicinskihh sestara i tehničara.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]