Društvo

Jutarnje vesti, 1. septembar

Pančevo, Čet, 01/09/2016 - 07:26
Jelena Katana

PANČEVO – Danas je četvrtak, 1. septembar. Jutro u našem gradu biće vedro, dok će tokom dana preovlađivati toplo i sunčano vreme. Maksimalna temperatura kretaće se od 16˚C do 29˚C. Duvaće vetar brzine 3.9 m/s. 

U pančevačkom porodilištu juče je rođeno 5 beba – četiri devojčice i jedan dečak.

U Službi hitne medicinske pomoći noćas je bilo uglavnom mirno. Lekari su obavili 33 ambulantna pregleda i 14 kućnih poseta. Izvršena su dva lokalna transporta, i pet transporta mimo grada (Beograd, Starčevo, Jabuka). Na javnom mestu Hitna pomoć je intervenisala jednom, zbog lica u alkoholisanom stanju. 

Na sajtu Osnovne škole „Branko Radičević" u Pančevu, dan pre početka školske godine, pojavila se informacija da je voda u školi neispravna.

Na sajtu ove škole doslovce piše: Iz Zavoda za javno zdravlje Pančevo dobili smo informaciju da voda u školi nije ispravna za piće. Mole se učenici da sa sobom nose flaširanu vodu za piće.

Dnevni horokop za četvrtak 1. septembar 

Večeras od 19 sati u Galeriji savremene umetnosti biće otvorena izložba slika Dragana Zdravkovića „Stanje hibernacije”.

Najnovije vesti

Društvo

Uskoro Sajam zapošljavanja u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 29.marta, na korzou u periodu od 11 do

Srbija

SRBIJA: Sve manje obolelih od tuberkuloze

Kao i prethodnih godina, i ove godine se Srbija priključuje Svetskoj kampanji obeležavanja 24. marta, Svetskog dana borbe protiv tuberkuloze (TB) pod sloganom „Zajedno protiv tuberkuloze“. Ove