Društvo

JUTARNJE VESTI, 12. JANUAR: Juče je u Pančevu rođeno deset beba

Pančevo, Čet, 12/01/2017 - 07:14
Mirjana Marić Veličković

Danas je četvrtak, 12. januar. U Pančevu će ovog jutra biti oblačno, posle podne malo i do umereno oblačno, suvo i malo toplije. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura -9°C, a najviša dnevna od 1°C.

U pančevačkom porodilištu juče je rođeno deset beba - šest dečaka i četiri devojčice.

U toku noći, lekari pančevačke Službe hitne medicinske pomoći obavili su tri kućne posete, dok je 18 pacijenata pomoć potražilo u ambulanti ove službe. Izvršeno je tri transporta van grada i jedan u gradu.

U sklopu obeležavanja deset godina rada institucije Zaštitnika građana, Saša Janković će posetiti Pančevo kako bi učestvovao na tribini Prava građana u Srbiji - na papiru i u stvarnosti. Tribina, koju organizuju Građanska akcija Pančevo i Novi optimizam, biće održana u 19 sati u klubu „Kupe“ u Pančevu, Ulica braće Jovanović 5.

Učesnici međunarodnog muzičkog projekta Exploring Roots And Ways Of Cultural Diversity In Music i UG Narandžasti uz podršku Dom Omladine Pančevo organizuju još jedno prednovogodišnje NaranDŽemovanje, u dvorani Apolo od 21h.

 

Najnovije vesti

Društvo

Uskoro Sajam zapošljavanja u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 29.marta, na korzou u periodu od 11 do

Srbija

SRBIJA: Sve manje obolelih od tuberkuloze

Kao i prethodnih godina, i ove godine se Srbija priključuje Svetskoj kampanji obeležavanja 24. marta, Svetskog dana borbe protiv tuberkuloze (TB) pod sloganom „Zajedno protiv tuberkuloze“. Ove