• Jutarnje vesti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Danas je sreda, 8. jun. Prema prognozi meteorologa, u našem gradu biće sunčano i toplo vreme. Minimalna temperatura 12, maksimalna dnevna 26°C.  

    U pančevačkom porodilištu tokom jučerašnjeg dana rođeno je četiri beba (četiri dečaka).

    Zaposleni u Službi hitne medicinske pomoći su u u toku noći zbrinuli 48 osoba u ambulanti, i sedam pacijenata u njihovim kućama. Saobraćajnih nesreća nije bilo, kao ni intervencija na javnom mestu.

    Zbog planiranih radova na elektromreži, u sredu 8. juna, biće isključeni potrošači u sledećim mestima:

    Pančevo

    – od 9 do 12h – Naselje Stari Tamiš

    Debeljača

    – od 8 do 16h M. Gorkog, Rakoci Ferenca, Proleterska, S. Markovića i delovi ulica Proleterska, Lenjinova, Petefi Šandora i Servo Мihalјa.

    Kovačica

    – od 8 do 15h – Deo naselja od ul. M. Tita ka Uzdinu; kao i ul. Tatranska, J. Jonaša, P.  Lumumbe, Jarmočna i Proleterska. Ul. J. Bulika od T. Mihala do M. Pupina, T. Mihala od Masarikove do Nalepkove, JNA od M. Tita do Čaplovićeve i od T. Mihala ka Uzdinu, J. Čmelika od M. Tita do M. Pupina, Čaplovićeva od JNA do Železničke,  Šturova od M. Tita do M. Pupina, Nalepkova od Čaplovićeve do M. Pupina, deo Železničke.

    Od 17h, u OŠ „Đura Jakšić” biće predstavljen program mentalne aritmetike „Malac Genijalac“, nakon čega će biti održano i testiranje novih polaznika. Od 18:30h održaće se i u školi OŠ „Stevica Jovanović”.

    Finale turnira ‚‚Trofej Dinama“ zakazano je za 18:30h na Sportskom centru ‚‚Strelište“. 

    U 20h, u okviru izložbe „Još jedan pogled na Uroša Predića“, u Svečanoj sali Narodnog muzeja Pančevo biće projektovan film „Ikona Uroša Predića“ reditelja Vladimira Kajlovica.

    PANČEVO – Danas je sreda, 8. jun. Prema prognozi meteorologa, u našem gradu biće sunčano i toplo vreme. Minimalna temperatura 12, maksimalna dnevna 26°C.  

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo