• Jutarnje vesti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – U Pančevu danas, 9. juna, pretežno sunčano i toplo. Za kasno posle podne i veče meteorolozi najavljuju povećanje oblačnosti. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar brzine 9 km/h. Jutarnja temperatura 16, a maksimalna dnevna temperatura 24°C. 

    Lekari dežurne službe Hitne medicinske pomoći imali su relativno mirnu noć, s tim da je veliki broj hroničnih bolesnika tražio pomoć u ambulanti ove službe. Lekari su obavili 41 ambulantni pregled, 8 kućnih poseta i jednom su intervenisali na javnom mestu. Najviše poteškoća, najverovatnije zbog promene vremena, imali su srčani bolesnici, asmatičari i pacijenti koji pate od povišenog krvnog pritiska.

    U pančevačkom porodilištu u sredu, 8. juna, rođene se tri bebe, dve devojčice i jedan dečak.

    Zbog planiranih radova na elektromreži u četvrtak 9. juna biće isključeni potrošači u sledećim mestima:

    Pančevo

    – od 8 do 10h – Gradski bazen i hala sportova na Strelištu.

    – od 10 do 12h – Ruđera Boškovića od Vojislava Ilića do Bore Stankovića i B. Stankovića od Prvomajske do Velјka Petrovića.

    – od 12 do 14h – Velјka Petrovića 23 i 25, Bore Stankovića od Velјka Petrovića do Cvijićeve.

    – od 9 do 13:30h – Ul. V. Žestića od M. Gorkog do Ž. Zrenjanina.

    – od 9 do 10h –  Lokali i domaćinstva u ul. V. Radomira Putnika od br. 29-33.

    Debeljača

    – od 8 do 15h –  Delovi ulica: Ž. Zrenjanina, P. Pavla, K. Ferenca, K. Marksa, B. Kidriča i I. L. Ribara ka Pašnjaku.

    Zbog radova na vodovodnoj mreži u četvrtak, 9. juna, od 9 časova pa do završetka radova, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: 

    Knićaninova – od Svetog Save do Stevana Šupljikca

    Stevana Šupljikca – od Knićaninove do Oslobođenja 

    Moše Pijade – od Vojvođanskog bulevara do Stevana Šupljikca

    ceo Kotež II – od Moše Pijade do Knićaninove ulice

    Dve cisterne sa pijaćom vodom obilaziće naselje za sve vreme restrikcije vode.

    Učenici klarineta završne godine srednje Muzičke škole „Jovan Bandur” Pančevo predstaviće se danas našim sugrađanima. Vladimir Stanišić će svirati od 16.30 sati, Nenad Mićić od 17.30, dok će Vukašin Gogoš nastupiti od 18.30. 

    Kao uvod u manifestaciju „Dani Vaјfеrta“, u Sladu” će od 19 časova biti održana pokazna vežba sa ciljem upoznavanja građanstva sa načinima pripreme, odabirom sastojaka, i upotrebom opreme za proizvodnju piva kod kuće (homebrewing).

    Večeras od 19 časova, u okviru programa ‚‚Dana Prote Vase“ u porti Svetouspenskog hrama, biće održan koncert „Muzika je igra” – Vera Milanković, i predstavljanje knjige „Šta sanjam i šta mi se događa” Zorana Duškovića. U programu učestvuje Dečiji hor Pančevačkog srpskog crkvenog pevačkog društva, dirigent Borjana Stražmešterov i klavirska saradnja Ana Milatović. 

     

    PANČEVO – U Pančevu danas, 9. juna, pretežno sunčano i toplo. Za kasno posle podne i veče meteorolozi najavljuju povećanje oblačnosti. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar brzine 9 km/h. Jutarnja temperatura 16, a maksimalna dnevna temperatura 24°C. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo