Društvo

Jutarnje vesti, 14. oktobar

Pančevo, Pet, 14/10/2016 - 07:12
Jelena Katana

PANČEVO - Danas je petak, 14. oktobar. Jutro u Pančevo hladno, uz nešto manje oblačnosti, ali se tokom dana očekuje pretežno sunčano i osetno toplije. Najniža dnevna temperatura 11 stepeni, najviša dnevna 17 stepeni. 

Tokom jučerašnjeg dana u pančevačkom porodilištu rođeno je 5 beba, jedna devojčica i četiri dečaka.

U Službi hitne medicinske pomoći noćas je obavljeno 45 ambulantnih pregleda, i 11 kućnih poseta. Na području Pančeva, terenske ekipe izvršile su dva transporta, a izvan Pančeva šest transporta (Beograd, Dolovo, Kovin). Saobraćajnih nesreća i intervencija na javnom mestu nije bilo. 

Danas se zbog PLANIRANIH radova na el. mreži isklјučuju:

Pančevo

08:00-14:00  Maksima Gorkog 58a, 58b, 58c.

09:00-13:30  Stevana Šuplјikca parna strana od broja 38 do „dudare“ i deo iste ulice od ž. stanice predgrađe uz prugu ka bavaništanskom putu.

Omolјica

08:00-16:00 (povremena isklјučenja zbog orezivanja granja)  Orezivanje granja duž vodova, Reon od centra ka Brestovcu, pojedini delovi ulica po potrebi. 

Večeras, u koncertnoj sali Doma kulture Dolovo od 19:30 h biće održan Veliki jesenji koncert "Kulturno-umetničkog društva". 

Večeras, od 20 h nastupaće Jasna Jovićević & Gabriela Koso i duet Szilárd Mezei/Albert Márkos u okviru NOVA Festivala, u Centru za kulturu Kovin. Ulaz je slobodan.

Alternativni sastavi pod nazivima „Cardinal Point"  „Ledge" & „Counterfate" nastupiće večeras, sa početkom u 21 sat, u „Apolu". Cena ulaza je 150 RSD.

 

 Najnovije vesti

Politika

DS: Smanjiti Pančevcima porez

Pošto je Skupština Grada Pančeva usvojila rebalans kojim je gradski budžet uvećan sa 5,6 na 5,9 milijardi dinara “sugestijama, predlozima i primedbama” oglasila Demokratska stranka. U saopštenju

Društvo

Deo Pančeva sutra bez gasa

JP „Srbijagas“ obaveštava kupce na području Grada Pančeva, da će u petak, 21.07.2017. godine, u periodu od 10:30 do 19:00 časova, zbog intervencije na sanaciji oštećenja na gasnoj instalaciji u

Društvo
Flaširana voda

Deo Pančeva bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je ostao deo naselja Tip Stanko i zgrade "Pepeljare" između ulica Maksima Gorkog i Cara Lazara.
Društvo

Želite ljubimca? Udomite Malu! (FOTO)

MALA Živi na ulici u Topoli i niko ne zna kada se pojavila. Možda zato što je stalno u pokretu, mada se u poslednje vreme zadržava na jednom mestu – kod komšinice koja je redovno hrani i sipa joj