Društvo

Jutarnje vesti

Pančevo, Uto, 19/07/2016 - 07:31
Jelena Katana

Potvrđena optužnica za ubistvo Pančevca Miloša Vidakovića

PANČEVO - Danas je utorak, 19. jul. U Pančevu će biti promenljivo oblačno vreme, i dalje svežije od proseka za ovo doba godine, kako navodi RHMZ. Očekuje se najviša dnevna temperatura 27 stepeni, i najmanja dnevna 14 stepeni. Javiće se uslovi za slabu kišu ili kratkotrajni pljusak, čija je verovatnoća 10%, a čija će količina biti 0.1 mm.

Dodela ugovora za opremanje školskih kabineta

Očekuje se jak do umeren severozapadni vetar, uveče u slabljenju, sa jačinom 5.6 m/s. U 06:10 izmeren je pritisak od 1002 mb, i vlažnost 88%. 

U pančevačkom porodilištu juče su rođene tri bebe - tri dečaka. 

U Službi hitne medicinske pomoći nastavio se izražen broj transporta tokom noći. Lekari su obavili 37 ambulantnih pregleda, među kojima je bilo 6 dece. Izvršeno je 8 kućnih poseta, od čega je 1 poseta bila transport za Kačarevo. Van grada obavljeno je 6 transporta, 5 do Beograda, i 1 za Kovin. Nije bilo saobraćajnih nesreća i intervencija na javnom mestu.

Nove cene za isključenje, ponovno priključenje brojila... 

Elektrana za proizvodnju energije od otpada zajednička tema

Zbog planiranih radova na održavanju električne mreže, bez struje će ostati sledeća mesta: 

Padina

10:00-13:00 - K. Marksa od Hvjezdoslavove do Masarikove; Masarikova od K. Marksa ka B. Buhe i B. Buh

Pančevo

09:00-10:30 - Banatska, Slavonska, Šumadijska, Vojvođanska od Topčiderske do kraja, ul. Makedonska od Sremske do pruge, Osnovna škola Sveti Sava.

11:00-13:00 - Srbijanska od k. br. 50 do Kozaračke, Vojvođanska od Srbijanske do Vršačke pruge, Kordunaška.

Sušec: Katuca i dalje potpredsednik gradskog odbora SNS-a 

Hoće li čamac stići u Pančevo ovog leta?

Najnovije vesti

Sport

Sanja Marić pobednica Krosa RTS-a

Atletski klub „Tamiš" je uspešno okončao ovogodišnju seriju Krosa RTS-a nastupom na Krosu u Požarevcu. Na tri takmičenja osvojeno je ukupno 10 medalja, a učestvovalo je četiri atletičara.

Sport
Kris Kros Pančevo

Poraz Kris Krosa od Svetog Đorđa

KK Kris Kros  je u okviru 4.kola 1 MRL-Sever ugostio lidera na tabeli i glavnog favorita za ulazak u drugu ligu , tim KK Sveti Đorđe (Žitište ).Gledaoci su imali prilike da vide snažan i dobro

Kultura
Seoba Srba Paja Jovanović Narodni muzej Pančevo

Seoba Srba pred Novosađanima

Remek–delo Paje Jovanovića „Seoba Srba“, koje se nalazi u fundusu Narodnog muzeja Pančevo biće izloženo u Muzeju Vojvodine od 26. oktobra do 13. novembra. Prilika da Novosađani uživaju u slici,