Društvo

Jutarnje vesti

Pančevo, Uto, 02/08/2016 - 07:11
Jelena Katana

PANČEVO - Danas je utorak, 2. avgust. U Pančevu će biti oblačno, sa slabom kišom. Najniža dnevna temperatura 16, najviša dnevna 27 stepeni. Vetar će biti brzine 4.7 m/s, umeren i pojačan severozapadni. Količina padavina 3.2 mm. 

Trenutno je oblačno, sa temperaturom od 18 stepeni. Vlažnost je 95%, a pritisak1015.90 mb. 

U pančevačkom porodilištu juče je rođeno šest beba, dve devojčice i četiri dečaka.

Služba hitne medicinske pomoći našeg grada noćas je imala povećan broj transporta. Za pomoć u ambulanti javilo se 30 pacijenata, a lekarske ekipe su obavile 8 kućnih poseta. Transportne ekipe su izvršile 6 transporta do Beograda, 1 transport za Starčevo, i 1 transport do Dolova. Nije se dogodila nijedna saobraćajna nesreća u kojoj bi bila potrebna intervencija Hitne pomoći. 

Danas će biti priređena centralna proslava Ilindena u Kačarevu. U 10:30h biće održana svečana sednica Nacionalnog saveta makedonske nacionalne zajednice u Regionalnoj kancelariji saveta u Kačarevu, a od 12h do 15h održaće se sportske igre na kačarevačkom jezeru. Od 20h na platou ispred Doma kulture u Kačarevu biće održan Ilindenski koncert, na kojem će učestvovati Nacionalni ansambl „Toše Proeski”, pevačka grupa „Makedonke” Udruženja Makedonijum iz Beograda, duet Selimova i Želčeski i pop pevač Daniel Kajmakovski.

Najnovije vesti

Sport
Dinamo Pančevo

„Dinamo 1945" napunio mrežu „Doline"

Fudbaleri „Dinama 1945" posle bagog pada forme vratili su se na pobednički kolosek, ali su se vratili i u golgetersku formu, pa ponovo „rešetaju" protivnčke mreže. Ovog vikenda, u 11. kolu