• Jutarnje vesti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Stručnjaci Hidrometeorološkog zavoda Srbije za danas, 5. februar, najavljuju promenljivo oblačno vreme, povremeno sa kratkotrajnom slabom kišom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najviša dnevna temperatura oko 6°C.

    U pančevačkom porodilištu u toku jučerašnjeg dana rođene su tri bebe, dva dečaka i jedna devojčica.

    Dežurna ekipa Hitne medicinske pomoći u toku prethodne noći obavila je 40 ambulantnih pregleda, dok je 11 puta pacijentima pomoć pružila u njihovim domovima. U Pančevu se u toku noći desila jedna saobraćajna nesreća, a pacijent je sa lakšim povredama prevez u pančevačku bolnicu. Osam pacijenata je kolima Hitne medicinske pomoći transportovano van grada, a jedan u gradu.

    Zbog planiranih radova na mreži, u petak 5. februara bez struje će u Pančevu biti:

    od 09 do 12 sati Ružina od Zmaj Jovine do katoličkog groblјa, Oslobođenja od pijace do Josifa Marinkovića i Josifa Marinkovića od Oslobođenja do Aksentija Maskimovića,

    14 do 14:30 sati Vikend naselјe Naritak, Novoselјanski Put od Nadela do kraja ka B. N. Selu i Vlasinska ulica.

    Sastav Dule Resavac i Stoiks Bend održaće večeras u 21 čas koncert u dvorani Apolo, tokom kojeg će promovisati album ‚‚Priče sa izvora“.  

    Stručnjaci Hidrometeorološkog zavoda Srbije za danas, 5. februar, najavljuju promenljivo oblačno vreme, povremeno sa kratkotrajnom slabom kišom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najviša dnevna temperatura oko 6°C.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo