• Jutarnje vesti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Za današnji dan, 11. mart, metrorolozi najavljuju oblačno vreme, povremeno sa slabom kišom. Uveče i tokom noći očekuje se delimično razvedravanje. Duvaće slab vetar, promenljivog pravca. Najviša dnevna temperatura oko 10°C.

    U pančevačkom porodilištu u četvrtak su rođene četiri devojčice.

    Dežurna služba Hitne medicinske pomoći iza sebe je imala mirnu noć. Obavili su 32 ambulantna pregleda i osam kućnih poseta. Šest pacijenata je transverovano van grada i dva u gradu, a saobraćajnih nesreća i intervencija na javnom mestu nije bilo. 

    Zbog planiranih radova na elektro mreži tokom dana, od 9 do 12 časova, bez struje će biti stanovnici neparne strane Južne ulice u naselju Karaula. 

    Podsetimo, da je juče počela isplata prvog dela februarskih penzija za one kojima primanja ležu na tekuće račune, dok će danas, 11. marata, penzionerima penzije stići na kućnu adresu ili će iste moći da podignu na šalterima pošta. 

    Od kulturnih dešavanja poslednjeg radnog dana ove nedelje Pančevci će moći da uživaju u humanitarnom koncertu đačkog parlamenta Muzičke škole ‚‚Jovan Bandur“, ali i da pomognu deci iz Kačareva, koja su ostala bez roditelja. Koncert počinje u 18 i 30. 

    U Kulturnom centru Pančeva nastavlja se prikaz filmova sa ovogodišnjeg FEST-a, a na programu je film reditelja Ramina Bahranija, ‚‚99 domova“. Projekcije su u 19 i 21 čas. 

    U dvorani Apolo biće održano džez veče, a nastupaće ‚‚Lazar Tošić kvintet“. Koncert počinje u 21 čas. 

    Za današnji dan, 11. mart, metrorolozi najavljuju oblačno vreme, povremeno sa slabom kišom. Uveče i tokom noći očekuje se delimično razvedravanje. Duvaće slab vetar, promenljivog pravca. Najviša dnevna temperatura oko 10°C.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo