• Jutarnje vesti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – U Pančevu danas, 12. aprila pretežno sunčano i osetno toplije vreme. Duvaće slab do umeren zapadni i jugozapadni vetar. Maksimalna temperatura 24°.

    Pančevo je bogatije za pet beba, pošto su tokom jučerašnjeg dana u porodilištu rođena tri dečaka i dve devojčice.

    Služba hitne medicinske pomoći imala je, srećom, mirnu noć iza sebe. Obavili su 48 ambulantnih pregleda i dok je sedam pacijenata predgledano u njhovim domovima.

    Zbog planiranih radova na električnoj mreži u utorak, 12. apirila, bez struje će biti sledeći korisnici:

    od 9 do 12 – Svetog Save od broja 19 do broja 33, Nemanjina od broja 1 do 5, Krađorđeva od broja 1 do broja 13 i od broja 6 do broja 12 i zgrada Biblioteke

    od 8 do 10 časova – Sarajevska, Podgorička, Niška, Kraljevačka, I. Milutinovića, Moše Pijade od broja 99 do broja 111, Gerontološki centar

    od 10:15 do 12:30 – Vojvođanski bulevar 36-40, Kikindska 17-21

    od 12:24 do 14:15 – Vojvođanski bulevar 42-52

    od 8:30 do 15 časova – celo naselje Devojački bunar

    U kačarevačkom Domu penzionera lekari će danas od 8 do 11 časova obavljati preventivne preglede pacijenata, meriti im nivou šećera i masnoće u krvi, kao i krvni pritisak. 

    U utorak sa početkom u 10 časova biće održano školsko takmičenje gudačaMuzičkoj školi koje će biti otvoreno za javnost. 

    Svi ljubiitelji nauke, ali i alternativnih metoda lečenja imaju priliku da se večeras upoznaju sa ‚‚Tesla metamorfozom“, koju podučava Anja Petrović, međunarodno priznati iscelitelj, učitelj, predavač i autor.

    Iz muzičkog kutka Gabi Din’ proizašao je u spoju muzike i glume „Paralelni univerzum”, koji će publici biti predstavljen u večeras od 19 sati u sali Muzičke škole.

    U okviru ciklusa „Sto fotografija za 100 minuta“ večeras će u dvorani Apolo biti održano drugo predavanje. Tema druge sesije je ‚‚Marketing i propaganda u pančevačkoj varoši od 1950. do 1990. godine“.

    PANČEVO – U Pančevu danas, 12. aprila pretežno sunčano i osetno toplije vreme. Duvaće slab do umeren zapadni i jugozapadni vetar. Maksimalna temperatura 24°.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]