• JUTARNJE VESTI: Bez problema na putevima, danas ledena kiša

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Danas je utorak 5. januar.

    Svi putevi u Pančevu i prema naseljenim mestima su prohodni, saopštila je za 013info jutros Maja Vitman, direktorka JP „Direkcija“. Noćas su čišćene ulice prvog i drugog prioriteta. So je posuta, sva mehanizacija je aktivna i Zimska služba je spremna za moguću ledenu kišu. Direktorka Vitman je noćas oko  00:30 obišla puteve prema Dolovu i Omoljici i obavestila nas da se saobraćaj normalno odvija.

    Magistralni putevi prema Opovu, Kovinu i Beloj Crkvi su takođe prohodni.

    U pančevačkom porodilištu juče je rođeno pet beba (tri dečaka i dve devojčice).

    U Službi hitne medicinske pomoći saznali smo da su njihovi lekari imali 7 kućnih poseta, a da je 26 pacijenata pomoć potražilo u ambulanti. Nije bilo saobraćajnih nezgoda niti intervencija na javnom mestu. 

    Danas nema planiranih isključenja struje.

    Jutro će biti hladno sa mrazem. U toku dana malo i umereno oblačno. Uveče naoblačenje sa kišom, koja će se tokom noći lediti pri tlu. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko -6, najviša dnevna oko 0 stepeni. 

    JP „Putevi Srbije“ savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

    Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće je stvaranje poledice te JP „Putevi Srbije“  apeluju na vozače da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu i savetujemo maksimalan oprez u vožnji.

     

     

      

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo